Alexander Juel Andersen (foto: AGF.dk)

AJA overvejede karrierestop: - Vil vise kvaliteterne frem igen

Alexander Juel Andersen træner nu med på fuld blæs efter en lang skadespause, som fik ham til at overveje et karrierestop.

For AGFs solide alt-mulig-mand, Alexander Juel Andersen, var 2017 bestemt ikke noget godt fodboldår.

Forsvarsspilleren, som efterhånden har spillet de fleste pladser på AGFs hold, blev skadet første gang i 2017 i en kamp mod Randers FC d. 10. marts 2017, og bedst som man troede "AJA" var tilbage i kampform, gik lysken i stykker mod OB i midten af august.

Det skulle vise sig at være en skade, som har været svær at komme over, og Juel Andersen har siden kæmpet for at komme tilbage på holdet i AGF.

 

AJA var i tvivl om karrieren

AGF har pr. tradition været ramt af mange skader på træningsbanerne de seneste mange år, og klubben har da også været endestation for mangt en skadesplaget fodboldspiller de sidste to årtier.

Til Aarhus Stiftstidende afslører Alexander Juel Andersen, at han var tæt på at blive det nyeste medlem i AGFs klub for fodboldinvalide.

”Jeg har prøvet længere skadespauser før, også med lysken, men aldrig på den her måde, hvor jeg har overvejet, om det nogensinde ville blive godt igen. Det er ufattelig hårdt, når man ikke ved, hvad der venter på den anden side, og det har tæret. Jeg har oprigtigt været i tvivl. Men nu ser jeg fremad”, lyder det fra Alexander Juel Andersen til Stiften.dk

 

Vil vise kvaliteterne frem igen

Kort inden den alvorlige lyskeskade opstod i kampen mod OB d. 13. august 2017, havde Alexander Juel Andersen netop sat sine kragetæer på en 1-årig kontraktforlængelse med AGF. Dén kontrakt udløber sommeren 2018, og forsvarsspilleren kan derfor allerede nu frit forhandle med andre klubber.

Alexander Juel Andersen, der igen træner med på fuld blæs på Fredensvang, har dog ingen planer om at skulle skrive ny kontrakt - hverken med AGF eller en anden klub - før han har vist sine fodboldkvaliteter frem igen.

”Jeg er nødt til at tage en ting ad gangen. Derfor har det udelukkende handlet om, at jeg skulle blive lappet ordentligt sammen, for ellers kunne det jo være lige meget. Hvis ikke jeg er fit, kan jeg alligevel ikke forhandle med nogen. Jeg gider ikke at forhandle med en klub, når jeg er skadet. Det har været vigtigt for mig at prioritere tingene, ellers ville jeg også lægge unødigt pres på mig selv, og derfor har jeg hverken snakket forlængelse eller noget med andre klubber. Mit fokus har været at komme til at spille igen, for det har ikke været givet”, lyder det fra Juel Andersen til Stiften.

Alexander Juel Andersen har spillet 112 kampe for AGF, hvor det er blevet til syv scoringer.