Daniel Thøgersen, AGF

AGF vil udleje Daniel Thøgersen

AGF har et stort talent på pladsen som venstreback i form af Daniel Thøgersen, men det er dog ikke blevet til så meget spilletid for den 19-årige back i Superligaen i denne sæson. Rent faktisk er det blevet til præcist 0 spilleminutter på denne side af sommerpausen for Daniel Thøgersen, som indtil videre har fået 6 kampe for AGFs Superliga-hold i karrieren.

Det er selvfølgelig Casper Højer og Alex Gersbach der holder Thøgersen stangen i kampen om førsteholdsfodbold, og det forlyder nu, at AGF vil forsøge at udleje Daniel Thøgersen for resten af sæsonen.

Det afslører Ekstra Bladets journalist, Morten Kiersgaard Espersen, i EB.dks live-dækning af transfervinduets sidste åbningsdag. Det er tilsyneladende den erfarne EB-journalist, Klaus Egelund, som har opsnust informationerne om, at Daniel Thøgersen altså formentlig skal lejes ud for at få mere spilletid.

Tidligere har flere danske medier bragt historier om, at både OB og Brøndby skulle være interesseret i at hente Daniel Thøgersen fra Fredensvang til Odense og Vestegnen, men AGF ønsker tilsyneladende ikke at sælge det store back-talent. Spørgsmålet er, om OB og Brøndby vil være interesseret i kun at leje Thøgersen. Der spekuleres i stedet i, at Thøgersen formentlig skal udlejes til en klub i den næstbedste række.