Nick Horup er vært på Fodbold Med Horup (foto: Tv2Østjylland)

AGF trækker sig fra Fodbold Med Horup

TV2 Østjyllands populære debatprogram, Fodbold med Horup, har længe været beskyldt for, at handle lidt for meget om AGF til tider. Det kommer det dog overhovedet ikke til i fremtiden, for AGF har i dag meldt ud, at klubben trækker sig fra fremtidig deltagelse i det ellers populære fodboldprogram på TV2 Østjylland.

Senere i dag sendes der et nyt afsnit af Fodbold Med Horup, og her vil det være sidste gang, at der er en officiel AGF-repræsentant i studiet.

Det er kommunikationschef, Søren Højlund Carlsen, der deltager i programmet senere på dagen, hvor også Jan Schouby fra Stiften, kommunikationschef Kristian Fredslund Andersen fra Randers FC samt sportsredaktør på Jyllandsposten, Troels Henriksen, deltager.

 

AGF lancerer nyt TV-format

Årsagen til at AGF trækker sig fra Fodbold Med Horup er, at AGF snart lancerer et eksklusivt TV-format med en kommerciel partner. Det meddeler Søren Højlund Carlsen i en mail til TV2Østjylland:

”Årsagen er den, at vi meget snart lancerer et nyt tv-format på vores egne medier i samarbejde med en kommerciel partner. Og det vælger vi at bruge vores energi og fokus på, ligesom vi har forpligtet os til en vis grad af eksklusivitet overfor dem”, lyder det fra kommunikationschefen i AGF, der fortsætter:

”Og det kolliderer altså med vores deltagelse i FMH i fremtiden, hvor vi vil prioritere vores tid og engagement anderledes i tæt et samarbejde med vores kommercielle partnere i et nyt set-up, der altså har den konkrete konsekvens, at vi ikke længere kan deltage i FMH”, lyder det fra Søren Højlund Carlsen.

Det er bl.a. overstående tema, de skal snakke om i programmet i dag, hvor AGF’s kommunikationschef vil komme med yderligere informationer om, hvorfor de har valgt at trække sig fra programmet.