AGFs kampprogram i slutspillet 2017/18

I dag blev AGFs kampprogram for slutspillets gruppespil i Superligaen 2017/2018 offentliggjort. Se AGFs kampprogram i Pulje 1 her.

Vi kender nu samtlige datoer og spilletider for AGFs kampe i Pulje 1 i slutspillets gruppespil.

Her er De Hvide i Pulje 1 med Hobro, Silkeborg IF og Helsingør, og med udekampe i Hobro og Silkeborg, er der muligheder for et par fede away days for 'GF fansene, som dog også skal på en lang tur til Helsingør.

Se AGFs kampprogram for gruppespillet her:

grafik: AGF.dk

 

AGF åbner altså slutspillet mod Hobro d. 1. april kl. 14.00. Herefter står den på to hjemmekampe mod hhv. SIF og FC Helsingør.

Den sidste kamp i slutspillet er mod Silkeborg d. 30. april, hvor alt er lagt i støbeskeen til en legendarisk away. Afhængigt af hvordan de foregående kampe er gået, kan dette nemlig blive en vigtig kamp om at ende i Top 2, og dermed undgå nedrykning og i stedet spille Europa Playoff.

 

Sådan gik det sidste gang i Slutspillet

Sidste år var første år med den nye ligastruktur, og heller ikke her lykkedes det AGF at ende i Top 6. AGF blev parret i en ren jysk nedrykningspulje, hvor modstanderne hed AaB, Silkeborg og Viborg.

AGF startede godt ud med en sejr på 2-4 over Viborg FF på udebane, men herefter løb de ind i et par nederlag til både Silkeborg og AaB.

AGF sluttede dog af med tre sejre i træk, da man besejrede AaB med 4-0, herefter fik Silkeborg ørene i maskinen med et nederlag på 2-0 og sidst blev det til en 1-0 sejr på hjemmebane over Viborg.

De resultater betød, at AGF skulle møde Esbjerg i to knockout kampe. Her vandt AGF sammenlagt med 3-1 efter 0-0 i Esbjerg.

Nu var der så lagt op til et brag mod Viborg FF. To kampe skulle afgøre om AGF skulle overleve i Superligaen eller møde FC Helsingør i en direkte knald eller fald kamp.

Det første opgør i Viborg endte 2-2, og derfor var det forløsende, da ”Duncan” sparkede AGF foran 1-0 efter 10 minutter på hjemmebane foran 17.462 tilskuere og samtidig sikrede AGF en ny sæson i Superligaen.

 

Jønnes billede

Billetterne til Silkeborg-AGF er sat til salg i dag. 

Bare til info.

Hvis den kamp ender ud i at blive en overlevelses finale, så bliver der med garanti udsolgt.

Jeg har sikret mig en billet i hver fald.

Edit: Køb billet her >