Skip to main content


Foto: AGF.dk

Årets samarbejdsklub er HOG Hinnerup


| Emilie Spring |

Den 27. august er Samarbejdsklubbernes Dag, og derfor er omtrent 4.000 gæster fra AGF Klubsamarbejde på plads på stadion til dagens kamp mod Lyngby BK.

HOG Hinnerup fra Favrskov Kommune er kåret til Årets Samarbejdsklub. Klubben har investeret kraftigt i at etablere HOG Street Park, som består af et agilityområde, en multibane, en 5-mands kunstgræsbane og en goalbox, så der kan laves god fodboldtræning året rundt. Sådan skriver AGF.

Derudover er Mohammed Weis fra IVF Aarhus kåret som Årets Frivillige. AGF beskriver ham som en stor ildsjæl, der gennem flere år har gjort en kæmpe forskel for mange børn og sikret fodboldmuligheder og glæde i en udsat bydel. IVF Aarhus har hjemme i Toveshøj, Aarhus N.

57 samarbejdsklubber

AGF’s samarbejdsklubber er repræsenteret i otte kommuner, og hele 89% af spillerne i AGF Talent kommer fra en samarbejdsklub. Derudover har en fjerdedel af spillerne i AGF’s 3F Superliga-trup en fortid i en samarbejdsklub – for Gjensidige Kvindeliga drejer det sig om en tredjedel. Dette oplyser AGF.

Inden dagens opgør fløjtes i gang klokken 14.00, vil en repræsentant for hver klub løbe på banen, så Årets Samarbejdsklub og Årets Frivillige kan hyldes inden kampstart samt i pausen.

 

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle